Consultați gama noastră actuală de ambalaje, uite aici!
Profesional
consiliere
Sirop pasteurizat pentru prepararea de gheață zdrobită și băutură rece.
Ingrediente: zahăr, apă, sirop de glucoză-fructoză, concentrat de mere 1,8% (cu conținut de fructe 11,3%), regulator de aciditate: acid citric; aroma, coloranți: complexe de cupru de clorofile și clorofiline, luteină.
Valori nutriționale per 100 ml sirop: Energie 1445 kJ / 345 kcal, grăsimi <0,5 g, din care acizi grași saturați <0,1 g, carbohidrați 85 g, din care zaharuri 85 g, proteine <0,5 g, sare < 0,01 g.
Recomandare: Soluția preparată conform instrucțiunilor poate fi păstrată la temperaturi de la + 4 ° C la + 8 ° C max. 12 ore, apoi soluția poate fi din nou înghețată și consumată în decurs de 10 ore. Utilizați sirop nediluat în termen de 14 zile de la deschidere.
Depozitare: de la + 6 ° C la + 25 ° C, pe un loc uscat și întunecat
|