Consultați gama noastră actuală de ambalaje, uite aici!
Profesional
consiliere
Sirop pasteurizat pentru prepararea de gheață zdrobită și băutură rece.
Ingrediente: zahăr, apă, concentrat de căpșuni 2,7% (cu conținut de fructe 24,8%), regulator de aciditate: acid citric, concentrate (coacăz negru, morcov), aromă.
Valori nutriționale per 100 ml sirop: Energie 1392 kJ / 332 kcal, grăsimi 0 g, din care acizi grași saturați 0 g, carbohidrați 82 g, dintre care zaharuri 75 g, proteine 0,3 g, sare 0 g.
Recomandare: Soluția preparată conform instrucțiunilor poate fi păstrată la temperaturi de la + 4 ° C la + 8 ° C max. 12 ore, apoi soluția poate fi din nou înghețată și consumată în decurs de 10 ore. Utilizați sirop nediluat în termen de 14 zile de la deschidere.
Depozitare: de la + 6 ° C la + 25 ° C, pe un loc uscat și întunecat
Randament: | aprox 40 L gheață/ aprox 80 L rece |
Preparare suc gheață: | dilutie 1 : 7 (sirop : apa) |
Preparare suc rece: | dilutie 1 : 14 (sirop : apa) |
Culoare: | roșu |
Aroma: | căpșună |
Ponderea fructelor: | da, 39 ml / L |
Ambalare / volum: | bidon din plastic / 5 litri |
Greutate: | 7,1 kg (7,5 kg transport) |