Consultați gama noastră actuală de ambalaje, uite aici!
Profesional
consiliere
Ciocolată neagră cu un conținut total de substanțe solide de cacao de cel puțin 60%.
Această ciocolată este conceputa pentru coacere la temperaturi ridicate. Are o fluiditate mai mare. Este perfectă pentru umplerea produselor de panificație, cum ar fi cornurile sau aluatul dospit, ca de exemplu panettone italian. De asemenea, puteți adăuga picături de ciocolată în aluatul de prăjituri, brioșe sau fursecuri, și vor arăta grozav și în înghețata stracciatella. Datorită proprietăților sale, este potrivită și ca topping sau glazură de ciocolată pentru înghețată, deserturi, clătite, vafe, gogoși și multe alte produse.
Temperatura: Temperatura ideală pentru dizolvare este de la 45 până la 50°C, răcire de la 28 până la 29°C și utilizare de la 31 până la 32°C.
Ingrediente: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, emulgator (lecitină de soia), aromă.
Valoare energetică la 100 g de produs: 2332 kJ/ 561 kcal, grăsimi 38,0 g, din care acizi grași 23,3 g; carbohidrați 43,6 g, din care zaharuri 38,3 g; fibre 8,9 g; proteine 6,6 g; sare 0,01 g. Atenție: produsul conține soia. Poate conține urme de lapte, alune și nuci.
Ambalare: în pungi de 1 kg; produsul este disponibil și în saci de 5 kg sau 15 kg.
Conținut cacao: | cel puțin 60% |
Formă: | bob de linte |
Gust: | dulce amărui |
Culoare: | maro închis |
Utilizare: | potrivit pentru producția de panificație și cofetărie |
Punct de topire: | 31 până la 35 °C |
Aspect: | la 20 °C masă tare în cocoloașe, fără adaosuri străine |
Conținut: | 1 kg |